Bemutatkozás

 

Szeretettel köszöntelek honlapomon-
Néhány szóban bemutatkozok, hogy tudd kivel találkozol, amennyiben konzultációra vagy tanfolyamra jelentkezel.
1965-ben születtem Csíkszeredában, mérnöknek tanultam Bukarestben és 1990-ben férjhez jöttem Dömsödre. Két gyermekemmel és férjemmel alkotunk  boldog családot, fiaim már a saját útjukon haladnak és én büszke anyaként adom meg azt a támogatást, amire még szükségük van.
A 2000-s évek elején aktívan is elindultam az alternatív módszerek, természetgyógyászat fele, mint sokan mások családi egészségi gondok kapcsán. Csodálatos világ tárult fel előttem, és úgy döntöttem, és mivel egyre több ember tisztelt meg bizalmával, 2008-ban levizsgáztam fülakupunktúrás addiktológiából, amivel együtt természetgyógyász képesítést szereztem.
A spirituális késztetést a pránanadi indította, aztán sorra jöttek a képzések, előadások, haladtam az úton, ahol mérföldkőnek tekintem a 2006-s és 2012-s Merkaba fénytest felébresztése tanfolyamokat Nagy László Zoltánnál, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás tanfolyamokat Eric Pearl vezetésével, ezek már az Új Idők hírnökei voltak. Így aztán, amikor 2012-ben beköszöntött az életembe a Thetahealing technika, magától értetődő volt, hogy jelentkezek rá, hiszen már a leírásból kiderült, itt valami egészen különleges tudást fogok kapni. Nem csalódtam!
A csodák elindultak az életemben-ez arra késztetett, hogy megtanuljam a módszer tanításának a módját is, instruktori képzésre jelentkeztem Vianna Stibalnál 2013 májusában, azóta tartok tanfolyamokat Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken, bárhol, ahová a Teremtő engem irányít.
Hitem és kíváncsiságom a módszerben és iránta azóta is töretlen, a magam életében, családoméban, diákjaiméban –akikkel aktív kapcsolatban vagyok a tanfolyamok után is-egy új valóságot teremtünk, ahol a lehetetlen és véletlen kategóriája a múlté.
Minden találkozás Csoda számomra, legyen az egyéni konzultáció vagy tanfolyami részvétel!
A magam részéről ezeken a találkozásokon minden tapasztalatomat, képességemet a kliens szolgálatába állítom, a mérnök logikájától kezdve a Thetahealing instruktoréig és nincs köztük ellentmondás!
Köszönöm, hogy megtiszteltél érdeklődéseddel!
Enikő