Tapasztalatok

Szia Enikő! Hálásan köszönöm ezt a fantasztikus hétvégét! Nem tudom mióta először ma reggel azt éreztem, hogy a gondokkal-feladatokkal nem vagyok egyedül, a Teremtő velem van. ölellek: Gyöngyi

 

Azóta, hogy ismerem és használom a Theta -t, az életem egyszerűbbé vált, nem vakarom a fejem a fordulatok után, hogy mi miért volt, hanem Fnsz-t kérek rá és minden a számomra legjobb úton-módon történik.

Így történt ez a vizsgáim során, ahol, ha nem is mentem mindig át, annak mégis megértettem a jelentését, hiszen utána mindig többszörösen kaptam vissza az energiát, így sikerült megtalálnom a számomra legjobb munkahelyet is. Nekem mindenre megoldás a Theta, ha beteg vagyok- Fnsz, ha nem indul a motor- Fnsz, tanulás- Fnsz, vizsga – Fnsz. J

 Életem minden szintjén használom, és nagyon hálás vagyok érte Édesanyámnak, Enikőnek, hogy elsajátíthattam e csodás módszert. Botond

 

 

Évi írta:

Egy újabb történés,ami azt bizonyítja,hogy csodásan működik a théta

Most hétvégén haladó tanfolyam … Azt érzem,hogy ott kell lennem…

Kértem a teremtőt,hogy az anyagi részére küldjön megoldást. Tegnap beszéltem Enikővel és Őt is megkértem,hogy kérjen FNSZT erre .

Képzeljétek…Ma kaptam egy telefont,hogy utalnak nekem pénzt ,(amire most nem is számítottam) Hát ilyen gyorsan működik Köszönöm Enikő!!!

Igaz ez még csak a fele összeg,de a másik felét is megküldik biztos
Kérlek kérjetek Ti is arra FNSZT!

Előre is köszönöm  Ahogy megérkezik az is, jelzem !!!

Csodás napot Nektek!

a folytatás :

Ígértem,hogy megírom….Csodás volt a hétvége és a tapasztalások a haladón,köszönjük :-)Tegnap megérkezett a tanfolyam díjának második fele is:-)

A Teremtő megküldte  Még egyszer köszönöm Nektek a sok FNSZ-t és hálás vagyok,hogy itt lehetek a csoportban. Biztonságérzetet ad,hogy kérhetek segítséget és nagyon jó érzés,hogy én is tudok segíteni

További csodaszép napot mindenkinek!

Barbi írta :egy kis beszámoló:

hetek óta fájt a bal csuklóm, illetve alkarom. Valami gyulladás lehetett. Nem vettem rá be semmit, nem fájt nagyon, de azért eléggé zavaró volt, hogy nem múlik el. 2 napja volt időm kicsit hosszabban thétázni a témában, és ki is lyukadtam egy gyökér-problémához. Kértem törlést, megoldást ahogy tanultam és másnap egyszer csak az tűnt fel, hogy hát nem is fáj már a csuklóm! Egészen meglepődtem rajta  Mivel friss a dolog, és úgy gondolom még csak tanulom az ásást, nagyon meglepődtem és persze örültem, hogy sikerült.

Ezen kívül párom kért meg, hogy kérjek neki egy kis “valamit” ahogy ő mondta, mert bujkál benne valami megfázás féle. 2 napra rá találkoztunk, mert külföldön voltam a gyerekekkel és mondta, hogy elvágták a náthát, és a közérzete is jobb lett.

Most ennyi. Mivel most meg ő utazott el 2 napra, a biztonságos és sikeres útra fogok neki kérni neki FNSZ-t.

Enikő Nagy ahogy mondtad, én is a munkafüzettel az éjjeli szekrényemen alszok, már 3x átolvastam a tanfolyam óta és még mindig találtam újat:)

egy aranyos ,igazi szív lélek lány levele :

Szia.szeretnem megkoszonni a segitsegedet.ugy erzem uj erore kaptam.tanulom elfogadni magam,erositem.magamban ezt az erzest amikor csak eszembe jut.apukammal valo kapcsolatom is kezd pozitivan alakulni,ugy erzem.en is sokkal turelmesebb vagyok vele es azt erzem,h o is kezd elfogadni.vasarnap ott ebedeltem naluk es ebed utan megoleltem (eddig nem nagyon volt jellemzo h igy kifejezzuk az erzelmeinket).aztan visszaolelt,es azt mondta,hogy “az en lanyom”.elofordult mar,hogy ezt mondta,de most vegre nem azt ereztem h a hangsulyos en mellett szukseges velejarokent szerepel a lanyom,hanem tenyleg,mint lanyara buszke apa mondta ki ezeket a szavakat. halas vagyok erte.bosegesen aldjon meg a Teremto! Koszonom!oleles!

a következő tapasztalás szintén az övé :

“…az utóbbi időben eléggé megritkult a hajam két oldalt,elöl.felmentem thétába,megkértem a Teremtőt,hogy engedje meg nekem,hogy elhigyjem és elfogadjam a gyógyítást és a pozitív változásokat ezzel kapcsolatban.ezek után megkértem,hogy állítsa vissza a hormonháztartásom állapotát a tökéletes egészség állapotába,szüntessen meg minden gyulladást a szervezetemben a legjobb úton-módon,állítsa vissza a hajhagymáimat a tökéletes egészség állapotába,engedje meg,hogy elengedjek minden olyan negatív hitrendszert és csoporttudatosságot,ami blokkol,és már nem szolgál engem,és a kihullott,megritkult hajam helyére új hajszálak nőjenek.ezek után már csak annyi volt a dolgom,hogy tapasztaljam,amint a változás bekövetkezik.újra elkezdett nőni a hajam az érintett részeken.most már egészen jól besűrűsödött… “

Adrienne tapasztalata :

A cigarettáról való leszokással dolgoztunk.
Amit igazi sikernek tartok, az az, hogy a WHO meghatározás szerint aki leszokott, azt még 6 hónapig függőnek kell tekinteni. Az én tapasztalatom viszont az, hogy a Theta Healing alkalmazásával ez az időszak nagyon lerövidül. A férjem a második oldás után 3 hónapja egyáltalán nem cigarettázik. Kétszer kellett oldani, mert az egészséges élet programját először 1 hónap múlva elsodorta az élet.

Vianna alkohol és drogfüggőség programját kombináltam, mert külön a dohányzás nem szerepel a könyvében.

Az ott leírt általános függőség lépéseit alkalmaztuk
Előkészítésként az oldás sikerével kapcsolatos negatív hiedelmeket alakítottuk át

 • Teszteltük az akaratot. Hogy valóban akarja e?

 • – Ásás a cigarettázásra. (Különböző rágyújtási helyzetek elemzésével jutottunk el a dohányzást támogató hiedelmekhez és ezen keresztül a maghiedelemhez.

 • – A nikotin, a dohányzás, és a függőség által okozott károsodások helyreállítása:

 • – Agyban okozott károsodások kijavítása, a tökéletes egészségi állapot helyreállítása: nikotin cigaretta iránt érzékeny receptorok kikapcsolása, a dohányzás által kikapcsolt receptorok bekapcsolása. Vérellátás normálisra beállítása, emésztőrendszer idegi szabályozását normálisra beállítani. Az agy kémiájának normalizálása. Noradrenalin, szerotonin dopamin szintek kiegyen súlyozása.

 • – A testben okozott károsodások változások kijavítása és a tökéletes egészségi állapot helyre állítása (Tüdő szív, keringés, fül gége, légcső máj, mirigyek vesék)

 • – „Én hozzászoktam, függő vagyok a nikotintól, cigarettától” program kioldása

 • – Lélektöredékek eltávolítása,

 • – Szabadon lebegő emlékek eltávolítása

 • – Entitások leválasztása.

 • – A Teremtőtől kértünk új életet segítő programot:

 • Nikorin tapasztámogatása 10 napig,, naponta hiedelem munka, támogató hiedelmek beültetése, esténként a nap áttekintése, nehéz helyzetek feldolgozása, átalakítása.

 • Theta alapmeditációban naponta vizualizálni, hogy milyen vagyok egészségesen cigaretta nélkül.

 • Ezeket a lépéseket csináltuk végig, kicsit hosszúra sikerült a beszámolóm, de mindegyik lépés kellett hozzá

Theta Healing tapasztalatok:

Tengernyi tapasztalatom van a Theta Healing-gel kapcsolatban és általa, ezért csak a legszembetűnőbbeket osztanám meg.
Több mint 3 éve része a technika az életemnek. Ezalatt az idő alatt rengeteg változáson mentem keresztül. A legjobbnak azt gondolom, hogy már nem a világot vagy más embereket okolok a saját gondjaimért mert felismertem azt, hogy minden bennem van, belőlem indul el és fejlődik ki. A jó dolgok ugyanúgy mint a rosszak. Ezt azért szeretem tudni, mert így gondolkozva és élve tudom azt, hogy bármikor megváltoztathatom a valóságomat és ez egyfajta biztonságot ad. Emellett felelősség is társul hozzá, de már a felelősségvállalást sem minden esetben érzem ijesztőnek.
Az emberi kapcsolataim is változtak, másképp viszonyulok az emberekhez mint a Theta előtt, legfőképp nem feltétlenül akarok mindenkinek mindenáron megfelelni.
Párkapcsolati szinten hatalmas változásokon mentem keresztül. Egy több éve tartó rossz kapcsolatból léptem ki, sokkal kevesebb sérüléssel mint azt gondoltam volna. Ma már olyan férfi oldalán élhetek ezáltal, aki mellett mindig is szerettem volna lenni.
Hab a tortán a gondolataim szinte azonnali megvalósulása, bár ennek a fejezetnek még csak a gyakorlója vagyok de egy csoki, egy hamburger vagy bármi más kisebb “rendelés” már gond nélkül érkezik maximum 1-2 órán belül. Fantasztikus. smile hangulatjel
Mindenkinek ajánlom a Theta Healinget nemtől, kortól függetlenül, hiszen sohasem késő az életünk irányítását a kezünkbe venni!
A tanfolyamok elvégzése által egy olyan tudásra teszünk szert, ami nagyban megkönnyíti az életünket és megértéseket ad. Számomra ez is fontos kérdés volt. Mi az élet értelme? Miért vagyunk itt? Mostmár tudom és hálás vagyok, hogy megtaláltam ezt az utat. Hálás vagyok a Teremtőnek, Enikőnek és magamnak.
Köszönöm!
Kitti

 

Kedves Enikő, Nos, gyermekként mikor fogalmazást írtunk az iskolában, mindig egy álmot írtam le, teljes fantáziavilágomban éltem, és engem ez tett boldoggá. Mindenki mondta egyszer fel kell nőni, egyszer le kellene szállnod a valóságba , két lábbal kell állni a földön. Kapásból ezt vágtam rá. –Nézd, két lábbal állok a földön, hisz látod! mutatva a lábaimra, ….két lábbal a mesevilágomban. Akkor talán közelebb voltam a teremtő által szánt világhoz. Aztán olyan erős volt a környezetem nyomása a megfelelésvágy, hogy szépen lassan elástam magamban nagyon mélyen ezt a világot. Kár volt… Most a Thétának köszönhetően nagy-nagy munka árán sikerült közelebb kerülnöm ahhoz, ami az Én világom, csak az enyém. Még nem ott járok, sok réteg „szennyet kell még letakarítanom” amit én magam pakoltam fel egyfajta elváráspajzsként. Viszont megnyugtató, hogy létezik a boldogság, a feltétel nélküli szeretet, és minél többet használom a Thétát, annál többször és egyre hosszabban van részem ezen érzésekből. A vállalkozásom is egy álomból indult úgy 2014 novemberében, megálmodtam a jövőm. Ott elkezdtem járni a saját utam. Senki sem hitt bennem, senkitől sem számíthattam segítségre itt a földi létben! Viszont a Teremtő mindig velem volt és lesz, az őrangyalaim segítettek-segítenek mindvégig, a totemállatom megvédett és véd a mai napig mindentől ami nem válik a hasznomra. Lassan haladtam, de megyek előre, anélkül hogy feladnám. Ezt lehet nem mertem volna megtenni, ha tudom egyedül vagyok. Most megtapasztaltam egy olyan világot, amiről fogalmam sem volt, hogy létezik-e, viszont benne élek, és sikeres vagyok benne. „Mi a siker lényege? A sikeres ember az, aki reggel felkel, lefekszik este, és a kettő között azt teszi, amit akar. – Bob Dylan” Most így élek, hála a Teremtőnek, a Thétának, Neked is Enikő, mivel hitetlen szkeptikus voltam a Théta előtt, és sikerült megismertetned-megtanítanod nekem a technikát amivel úgy élhetem az életem, hogy soha se kelljen a fantáziavilágomból kilépnem Szép napot! Józsi

 

Nagyon hálás vagyok a sok segítségért,amit Tőled kaptam . Amióta elvégeztem a Théta alap tanfolyamot teljesen megváltozott az életem. A “csodák” csak úgy jönnek az életembe.Azt érzem,hogy mindig van egy segítő “kéz” ,amire számíthatok és olyan fordulatok jönnek,,amire még álmomban sem gondoltam volna.

Ha mindet leírnám ,akkor több oldal betelne,ezért azt gondoltam,hogy egy -két tapasztalást írok csak le.

-A válás után kaptam egy párkapcsolatot,ami rövid idő alatt kiderült,hogy nem az én utam. Belül már éreztem,hogy külön kell válnunk ,de nem tudtam meglépni,mert félelem volt bennem. Félelem,hogy ott maradok egyedül a gyerekemmel és hogyan fogom tudni fenntartani magunkat. Kértem a Teremtőt,hogy segítsen. Éreztem,hogy valami fog történni. 🙂 Ami ezután történt nagyon meglepett. Miután a srác elköltözött kb. két hét múlva csöngött a telefonom. Egy lány hívott fel ,akit pár hónappal ezelőtt ismertem meg. Azt kérdezte,hogy esetleg tudok -e segíteni neki,mert albérletet keres . Pont ott,ahol én lakom. Jött az első gondolatom ,hogy oda költözhet hozzánk . Ez mind a kettőn számára nagyon kedvező megoldás volt. Nyolc hónapot éltünk együtt és közbe sokat tudtunk segíteni egymásnak. Mai napig jó barátnők vagyunk. 🙂

-A Théta alaptanfolyamon manifesztációs gyakorlatot csináltunk. Természetesen egy csodás párkapcsolatot is beleírtam. Két hónap telt el és küldték is a számomra megfelelő párt. 🙂

Ez két és fél éve történt. Azóta összeköltöztünk és úgy érzem,hogy megtaláltam végre az életembe a harmóniát. Kiegyensúlyozott vagyok és nagyon boldog.
Miután a páromhoz költöztünk,olyan gondolatom támadt,hogy szeretném kiadni a házam. Nem hirdettem meg sehol,de azért kértem FNSZ-t a dologra. Pár hét elteltével apukám hívott telefonon,hogy átment kiüríteni a posta ládát és talált egy papírt. A papíron egy név és egy telefonszám volt és az hogy szívesen kivenné a házat. Igaz,hogy utólag kiderült,hogy a szomszédom barátja és neki beszéltem erről a gondolatomról,de azért nagyon hamar és csodás módon kaptam a megoldást.

 

Gondolom más is sok csodás tapasztalatot fog megírni. Nekem is sok van még csak meg kell fogalmazni.

Olyan jó,hogy mondtad,hogy láttál a teremtés -bőség tanfolyam . Így már tuti,hogy ott leszek 🙂

 

TOVÁBBI CSODÁS NAPOT !!!

ÖLELÉS :ÉVI

 

 

Tapasztalatok:

Az egyik erőteljes gyakorlat számomra a haladó tanfolyam anyagát képező ősökkel való találkozás. Minden próbálkozást bevetettem, hogy elkerüljem a találkozást a nagymamámmal, de valahogy éreztem azt is, hogy nincs kibúvó. A gyakorlat során éreztem a jelenlétét a jobb vállam felett, pedig már évekkel korábban eltávozott erről a világról. (Azóta többször is érzem a segítő jelenlétét ásások alkalmával, amikor magamon dolgoztam) Lehetőségem nyílt arra, hogy a megbocsátását kérjem, amiért nem tiszteltem eléggé gyerekként őt életében. Éreztem az érzéseit, éreztem, tudtam, hogy soha nem neheztelt rám (ránk), úgy szeretett, ahogy voltunk, kis csibészeknek… Kérdésemre még az általa készített lángos titkos összetevőjét is elárulta ☺ … a szeretete volt az!

Kati