Tanfolyamok

A Thetahealing az a módszer amely a mai kor emberének tudatosodási folyamata kapcsán megadja a teljességet, úgy, hogy azt állandó változásban tartja.

Jellemzően ,amit el szeretnénk érni ,annak 20-30 %-a válik valóra, van ami gyorsan, van, ami évek alatt, legyen az egészség, munka, párkapcsolat, stb. Ennek oka a tudatalattiban létező programok, minták miatt van. Ezek a minták azok, amik eldöntik a fennmaradó 80-70 % sorsát. A másik összetevője a teremtéseinknek, illetve azok elmaradásának, hogy mennyi idő és energia kell hozzájuk.

Ez a módszer lehetőséget kínál a tudatalatti minták beazonosítására, kitörlésére és felülírására, a lehető legrövidebb idő alatt és a legkevesebb energiával.

Mindez a théta agyhullámon keresztül történik, ami az agyban elalvás előtti fázisban jelentkezik dominánsan, ez biztosítja számunkra a tudatalattiba való belépést.

A változtatást a Teremtő végzi, vagy Forrás , univerzum, stb,mindenkinek saját hitrendszere szerint.

A blokkoló minták, mint harag, félelem, kisebbrendűség, áldozattudatosság, stb., felülírása után a felszabaduló energiát, időt és egyre bővülő lehetőségeket arra fogjuk fordítani, hogy életünkben egyre nagyobb százalékban az jelenjen meg, amit igazán szeretnénk.

A módszer bárki által megtanulható, egyszerű, gyors és hatékony. Független kortól, nemtől, vallástól, hitrendszertől, előképzettséget nem igényel. Spirituális módszerről lévén szó, van akinél a működése azonnal megtapasztalható, van akinél a gyakorlás hozza meg a várva várt eredményt. Mivel nem egy fix tudásról, képességekről beszélünk, a tanfolyam ára vagy az előleg, abban az esetben jár vissza, ha a tanfolyamot én mondom le.

A változások már az első konzultáció, illetve tanfolyam után elindulnak.

Megváltoznak azok a kapcsolatok, amiket az éppen aktuálisan felülírt minták terheltek, legyen az, akár családi, munkahelyi vagy az élet bármely területére vonatkozó érzelmek, programok.

A Thetahealingről hosszú órákat lehet beszélni, írni, olvasni a különböző csodákat, amiket eddig megélt gyakorlatilag mindenki ,aki találkozott vele.

A lényeg mégis a Tapasztalás a saját életünkben.

Kívánom, hogy tudd meghozni a döntést, ami ezt a Csodát behozza az életedbe, akár konzultáció, akár tanfolyam formájában.