Módszer

Thetahealing = théta + healing

-théta : agyhullám frekvencia,ami elalvás előtt és ébredés után dominánsan jelen van az agyban

-healing : gyógyítás

A szó szerinti fordítás alapján tehát gyógyítás az agyhullámok által-éberen és tudatosan, fizikai, lelki és szellemi szinten. A gyógyítás lehet változás, átalakulás, Csoda,

aki amire fel van készülve, illetve amit megenged magának.

Alapja egy rövid és hatékony vizualizáció,  ezen keresztül a gyakorló összekapcsolódik a Forrással, Univerzummal, Teremtővel, az agyban dominánsan megjelenik a théta hullámtartomány, amin keresztül át lehet alakítani a tudatalattiban rejtőző korlátozó programokat és érzelmeket. Alkalmazható saját magadon és máson egyaránt.

A változtatást a Forrás energiája végzi a Feltétlen Szereteten keresztül.

Eredményeként átalakulnak, megszűnnek azok a minták, érzelmek, amik létrehozták az addigi blokkokat, helyükre pozitív programok és érzelmek kerülnek, ott maradnak és megnyilvánulnak a külső valóságban!

Életkortól, nemtől, származástól,  meggyőződéstől és előképzettségtől függetlenül, mindenki által megtanulható és  működik.

Könnyen elsajátítható és utána egy életen át alkalmazható minden helyzetben, befektetés saját Magunkba!! ami folyamatosan megtérül.

Fokozza az intuíciót, megérzéseket, a szinkronicitást, csökkenti, illetve megszünteti a stresszt,

megtanít a Jelenben élni, felismerni az élet összefüggéseit, megadja a Teremtővel való kapcsolódás folyamatosságát és biztonságát, saját életünk Teremtőivé emel, sodródás helyett.

A Thetahealing technika az alkalmazott Spiritualitás !