Magamról

Szeretettel köszöntelek honlapomon !

Néhány szóban bemutatkozok, hogy tudd kivel találkozol, amennyiben konzultációra vagy tanfolyamra jelentkezel.

1965-ben láttam meg ebben az életemben a napvilágot Csíkszeredában, aztán mérnöknek tanultam Bukarestben és 1990-ben férjhez jöttem, Dömsödre. Két gyermekemmel és férjemmel alkotunk boldog családot, fiaim már a saját útjukon haladnak és én büszke anyaként adom meg azt a támogatást, amire még szükségük van.

A 2000-s évek elején aktívan is elindultam az alternatív módszerek, természetgyógyászat fele, mint sokan mások családi egészségi gondok kapcsán. Csodálatos világ tárult fel előttem, és mivel egyre több ember tisztelt meg a bizalmával, 2008-ban levizsgáztam fülakupunktúrás addiktológiából, amivel együtt természetgyógyász képesítést szereztem.

A spirituális késztetést a pránanadi indította, aztán sorra jöttek a képzések, előadások, haladtam az úton, ahol mérföldkőnek tekintem a 2006-s és 2012-s Merkaba fénytest felébresztése tanfolyamokat Nagy László Zoltánnál, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás tanfolyamokat Eric Pearl vezetésével, ezek már az Új Idők hírnökei voltak. Amikor 2012-ben beköszöntött az életembe a Thetahealing technika, magától értetődő volt, hogy jelentkezek rá, hiszen már a leírásból kiderült, itt valami egészen különleges tudást fogok kapni. Nem csalódtam!

A csodák már az alaptanfolyam után elindultak az életemben-ez arra késztetett, hogy megtanuljam a módszer tanításának a módját is, instruktori képzésre jelentkeztem Vianna Stibalnál 2013 májusában, azóta tartok tanfolyamokat Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken, bárhol, ahová a Teremtő engem irányít.

Hitem és kíváncsiságom a módszerben és iránta azóta is töretlen, a magam életében, családoméban, diákjaiméban –akikkel aktív kapcsolatban vagyok a tanfolyamok után is-egy új valóságot teremtünk, ahol a lehetetlen és véletlen kategóriája a múlté.

Minden találkozás Csoda számomra, legyen az egyéni konzultáció vagy tanfolyami részvétel!

Thétás történetem röviden :

-2012 Alap, Haladó és Teremtés bőség tanfolyamok

-2013 -Instruktori képesítés alap,haladó és teremtés tanfolyamokra-elindul a tanítás Budapesten,Dömsödön,Ráckevén

-2014-Instruktori képesítés Szivárványgyerekek tanfolyamra ,Rythm tanfolyam és elindul a magyar Théta Erdély csoport 

-2015-Intuitív Anatómia tanfolyam,Instruktori képesítés Lélektárs tanfolyamra,elindul Théta Felvidék csoport,

-Karma áttörése tanfolyam,egy dobogókői és egy ívói tábor

A Teremtő különleges Ajándékának és Csodájának tekintem,hogy én indíthattam el helyi szinten és anyanyelven Erdélyben és Felvidéken a  Thetahealing módszert ,ottani diákjaim  napi kapcsolatban vannak a csoportmunkán keresztül itteni társaikkal.

Hogy miért théta-élet  ?

Mert az Élet örök, folyamatosan áramlik , és a Théta-Élet pedig a mindennapi Csoda ,amit nagyon sok embernek szeretnék továbbadni!

Köszönöm, hogy megtiszteltél érdeklődéseddel!

Enikő