Konzultáció

A következő sorokkal segítségedre szeretnék lenni és elmesélem, mi történik egy konzultáció alatt emberi szempontból, hogy eloszlassam minden kételyedet, bizonytalanságodat,esetleges félelmedet.

Kíváncsi lettél, hallottad egy barátodtól,rokonodtól,hogy van egy ilyen lehetőség és meg szeretnéd tapasztalni, de esetleg furcsának véled, amikor azt hallod, hogy Teremtő, Forrás, és mindez testközelben Működik, spiritualitás, stb, valahol vonz és taszít egyben-hát ezen ne csodálkozz !!

Először is a Thetahealing spirituális technika de minden  misztifikálás  és miszticizmus nélkül!

Tehát eldöntötted, hogy eljössz egy konzultációra és megérkezel.

Már a belépéskor érzed, hogy jó helyen jársz,biztonság, szeretet, elfogadás  fogad. Hellyel kínállak és megkérdezlek, mi a szándékod ezzel a konzultációval-thétás nyelven „ásásnak”-hitmunkának hívjuk. Miután elmesélted, hogy mi hozott ide, és esetleg nem tapasztaltad még a módszer működését, néhány szóban elmondom, mik a tudatalatti hitrendszeri szintek, mit fogsz hallani tőlem a konzultáció alatt, és miért.

Nevezetesen, hogy jelen helyzetben az én feladatom,hogy tanusítsam a változásaidat, megfigyelem, ahogyan a Mindenség Teremtője végzi a hitrendszeri, illetve érzelemmunkát, ugyanis az Univerzumban egy folyamat csak akkor történik meg,

amikor azt valaki tanúsítja.

Elmondom azt is, hogy minden a Te döntésed lesz, Te mondasz igent vagy nemet egy hitrendszeri cserénél, azt is, hogy a változásokat mindenki érezni fogja, aki itt szóba kerül, legyen az családtag vagy barát, hogy át fognak alakulni a kapcsolataid mindenki javára és ennek legyél tudatában, nyertes-nyertes pozícióban.

Elkezdődik a konzultáció,elindulunk attól a helyzettől-érzelemtől,amin változtatni szeretnél- érzelmekről kérdezlek, mikor érezted először, mikor élted át, miben szolgál téged, van-e attól rosszabb érzés, és mintegy spirál mentén haladunk egészen a gyökér programig, ahol aztán megtörténik a csere, felülíródnak a korlátozó érzelmek!

Időben 1-1,5 óra szükséges egy adott téma megoldására, A konzultáció végén teljesség, egység és csodálatos nyugalom mutatja a sikert, az élet pedig akár perceken, órákon belül hozza a visszaigazolást, hogy a változás elindult. A terhelő, blokkoló érzelmekre, programokra fordított energia felszabadul, testi, lelki, szellemi szinten lezajlik egyfajta Újjászületés.