Szivárvány gyerekek

Gondolkodtál-e már el azon,mit is jelent, szivárványgyerek ?

Mostanában annyi mindent mondanak a gyerekekről,hiperaktívak,figyelemzavarosak és sorolhatnám…így lenne ? vagy csak egyszerűen mások,sokkal érzékenyebbek a környezetükre ,emberek érzelmeire,gondolataira,netán látják,hallják ezeket ?…és aztán így hozzák tudomásunkra,ezzel a viselkedéssel ..

De menjünk közelebb a témához-például gondoltad volna,hogy egy szivárványgyerek képes megváltoztatni a környezetének a rezgését,hangulatát,egyszercsak jókedvű lesz mindenki a közelében-igen,mert ők még erre is képesek !
Ez a Thetahealing tanfolyam képessé tesz arra,hogy felfedezd és élővé tedd önmagad szivárványságát,megértsd és mély bensőséges kapcsolatba kerülj saját környezeted,családod szivárványgyerekeivel és a módszert az alapjaitól kezdve játékosan,könnyedén alkalmazd életed minden területén !

A kezdeteknél tanulsz agyhullámokról,izomtesztről ,csakrákról és síkokról,a tudatalattid milyenségéről,amit itt szinteknek nevezünk. Megismerkedsz a módszer alapját képező meditációval,azzal,hogyan találd meg korlátozó mintáidat,a hitrendszerek cseréjét jelentő ásással és megtanulod az alkalmazását.

Lesznek érzelmi betöltések ,kapcsolatot létesítesz őrangyalokkal,erőállattal. Tanulsz telekinézist ,kristályokkal való gyógyítást és utazást különböző szférákba,illetve előző életbe,lesz vezetett meditáció és jóslás kristálygömbből. Meggyógyítod magadat bébiként az anyaméhben,összetört lélek és csoportos gyógyítás formájában a módszer gyógyító erejét is megtapasztalod és elsajátítod. Felfedezed gondolataid teremtő erejét azzal,hogy küldöd őket és fogadod mások gondolatait,megtanulsz különbséget tenni köztük,tárgyakról leolvasod mások információit és megtanulod,hogyan tegyél különbséget köztük.szivarvany (1)

A 16 izgalmas és csodálatos gyakorlat mellett betöltések és rengeteg tapasztalat átadása fogja biztossá tenni,hogy a tanultak alkalmazhatóak legyenek általad a továbbiakban !

A tanfolyam ára nemzetközi ára 500 USD,vagy 150.000 Ft.

Kérj ösztöndíjat és végezd el akár féláron.Az ösztöndíj eléréséhez egy motivációs levél és 20.000 Ft előleg befizetése szükséges.

Ösztöndíj mindenkinek jár,ne szalaszd el az alkalmat !

A tanfolyam elvégzése nem kíván előképzettséget,korhatár 18 -99 év

Amennyiben szívedben érzed a  szándékot  és kíváncsiságot egy csodálatos és valós világ iránt,illetve az elhatározást ,hogy részese szeretnél ennek lenni,változtatni szeretnél azokon a dolgokon ,amik most nem működnek ,hívj bizalommal!

Szervezz tanfolyamot,3-4 jelentkező esetén bárhová elmegyek.Tanulj azáltal,hogy másoknak is megmutatod ezt a lehetőséget,5 főig féláron végzed,fölötte ingyen !

A tanfolyamon jegyzetet kapsz és nemzetközi oklevelet amely feljogosít a módszer alkalmazására !

Szeretettel

Enikő