Konzulensek

Ezen az oldalon olyan konzulenseket találsz,akik vállalják a Thetahealing módszer alkalmazását kliensekkel és jó szívvel ajánlom !!

Gál Emese vagyok, végzettségemet tekintve, mérlegképes könyvelő.

Ezt a munkát állandó stresszben, félelemben ,bizonytalanságban, súlyos felelősség vállalásban végeztem,korlátok közé szorítva. Belső hangom folyamatosan éreztette velem,hogy létezik egy másik elfoglaltság számomra ,amit örömmel végezhetek,amiben kiteljesedhetek de a változtatás lehetőségének halvány reményét sem láttam. 2009-ben kénytelen voltam egy spirituális ember segítségét igénybe venni mert már nem csak lelkileg,hanem fizikálisan is megromlott az egészségi állapotom. Akkor,ott valami történt,olyan érzésem volt,hogy megérkeztem.A helyemre. Kíváncsivá tett a gyógyító tudása, ami olyan kevés idő alatt pozítiv változást idézett elő nálam.Titokzatossága,kutakodásra és tanulásra buzdított.Folyamatos keresés mellett gyógymasszázst,csontkovácsolást,reikit és angyalkommunikációt tanultam.Kisebb nagyobb sikereket értem el a klienseimnél de éreztem ,hogy valami még mindig hiányzik a képzettségemből. Ezt az űrt ,Nagy Enikő tanítása töltötte ki,2014 februárjában a Theta Healing tanfolyamon. Hálás vagyok ezért mert megtapasztalhattam a teljesség, a béke, a szeretet, a biztonság a „minden lehetséges” érzéseket és megélhettem -minden képzeletemet fölülmúló- csodákat.

Gál Emese -Thetahealing konzulens Elérhetőségem: 0748-402 753 Lakcimem :Ditró,Állomás utca 7 szám,Hargita megye,Románia

Jánossy Éva

Más fél éve hallottam először a ThetaHealingről. A z előadást Nagy Enikő Theta Healing konzulens és tanár tartott. Az előadás végén már eldöntöttem, hogy ez az a módszer amit mindig is kerestem. Lassan egy éve, hogy részt tudtam venni az első tanfolyamon, s azota folyamatos változások történtek az életemben, egészségi problémáim helyreálltak , fantasztikus dolgok történtek egy szóval legpozitívabb változások. ThetaHealing módszer az ami segit a gyógyulásban, anyagi helyzetünk, életkörülményeink, párkapcsolatunk javitására és fejlődésere.Attól a pillanattól életfeladatomnak tekintem,hogy minden embernek aki megtisztel bizalmával, segítséget és támaszt nyújtsak élete szebbé és egészsége jobbá tételében a legjobb tudásom és a Teremtő szándéka szerint. Számomra felbecsülhetetlen érték a klienseim hálája,öröme,sikerélményeik amikor kigyógyulnak betegségeikből vagy amikor pozítiv változások sora következik be életükben.Szeretettel várok minden gyógyulásra vágyót és élete bármely területén pozitiv változásokat igénylőt,aki hinni tud abban ,hogy élete irányitását a saját kezébe veheti a Teremtő segitségével és támogatásával.A változások tanusitását örömmel vállalom.A célom az, hogy szeretnék segíteni az embereknek, a betegségek és a problémák lelki okait megtalálni és megoldani. Ez egy olyan módszer amely a napjainkat csodálatosabbá, szebbé és boldogabbá teszi. Tudjuk azt, hogy megváltoztatni senkit sem tudunk, hanem változzunk meg mi, minden és mindenki megváltozik körülöttünk. Szeretettel várok minden kedves változni és gyógyulni akaró klienseket.

Elérhetőségem, nevem Jánossy Éva, Csíkszereda. tel.0740400400

kittiLaczi Kitti,Theta Healing konzulens
Dömsöd

2012. őszén ismerkedtem meg a Theta Healing-gel kliensként. A konzultációk eredményeképp pozitív változások jelentek meg az életem minden területén. Maga a módszer első alkalommal számomra megdöbbentő volt, majd ez a döbbenet csodálattá változott bennem és türelmetlenül vártam minden egyes újabb konzultációt és az azt követő változásokat. 2014. szeptemberére megérett bennem a gondolat arra, hogy én is aktív részese lehessek ennek a csodának, így elvégeztem az alaptanfolyamot, hogy immár ne csak kliensként, hanem konzulensként is éljem a Theta Healing adta lehetőségeket, segíthessek magamon és másokon is egyaránt bárhol, bármikor. 2015. nyarán végeztem el a haladó tanfolyamot, elmélyítve és új gyakorlatokkal kiegészítve az alaptanfolyamon tanultakat.
Szeretettel várok minden változtatni vágyót, személyesen vagy telefonon keresztül.
Időpont egyeztetés szükséges.
Tel.: 06-20-390-8853

 

Bemutatkozás:BallaiKati

Ateista neveltetésem ellenére kicsi gyerekkorom óta hiszem, hogy van egy nagyobb Rendező Elv, egy Magasabb Megértés, egy Forrás. Bejártam én is a magam útját: agykontroll, Reiki, majd érkezett a hívás és 2013. nyarán végeztem a Kezdő tanfolyamot, majd a Haladó, Teremtés és bőség, Karma áttörése tanfolyamok. Részt vettem számos más képzésen, ahol éreztem, ott kellett lennem (Golden Rebirth, Access Bars, Energetikai Facelift)! És van, ahová ezután jutok majd el, mert el kell jutnom!

A theta healingben az a csodálatos, hogy rendkívül gyors és nagyon hatékony módszer. Számomra pedig az a legcsodálatosabb benne, hogy nincsenek drámák. Egyszerűen megértés van. Olyan, mintha kiemelkednél a saját nézőpontodból, ezáltal nagyobb rálátást biztosítasz magadnak az életedre, a körülötted élők érzéseire, gondolataira, motivációira. Theta tudatállapotban végzett hitmunka során úgy látod az életed, mint szülő a gyermeke életét, „magasabb” látásmódból látsz rá…
Megérted az összes szereplő érzését, mindezt szeretetben, ítéletek nélkül!
Előfordulhat az is, hogy nehezebben éled meg a változást. Ez csak a Te döntésed. Azt azonban TUDNOD KELL, hogy MINDIG KAPCSOLÓDVA VAGY A TEREMTŐVEL, A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZETERETTEL!

 

…és ha fontos neked:

  1. júniusában láttam meg a napvilágot Szegeden, ahol a mai napig élek férjemmel és 3 gyermekemmel. A városhoz való kötődésem igen erős, melynek okát is lassan megértem már. Tanulmányaim befejezése után irodai adminisztrátorként kezdem, majd a „véletlen” egészen egy szálloda recepciójáig sodort, majd a szállodavezető pozícióig. Itt ismertem meg azt a férfit, aki azóta is a társam, a férjem, aki a mai napig támogat a legelvetemültebb, legvadabb ötleteimben, és akinek a szemében mindig szebbnek, jobbnak látom magam! Hála érte!

Gyerekek születése után pedig egy pályázati közreműködő szervezetnél kaptam állást részmunkaidőben. Ezen a munkahelyen találtam meg az utam, az pedig nem a papírmunka… Hiányoztak az emberi kapcsolatok, hiányzott az érzés, hogy segítségére lehetek valakinek; tudtam, az iroda NEM az én utam. A részmunkaidő, a fizetés, a körülmények azonban elkényelmesítettek, és nem mertem lépni, kilépni… hát kirúgattam magam!

 

És most itt vagyok… Szeretnék a segítségedre lenni. Nem fogom megmondani neked, mit tegyél és azt se, hogy mit ne tegyél. Nem tehetem, mert a Te életed, a Te döntésed, a Te szabad akaratod. Én csak a segítséged tudok lenni, ha Te is akarod. Én csak a teret biztosítom neked, ahol elérheted a tudatalattid legmélyebb bugyrait, lehetőséget biztosítok arra, hogy szembenézz a félelmeiddel. Őszintén hiszem és tudom, hogy minden segítséget megkapunk a Teremtőtől, akár szenvedni akarunk, akár boldogan ÉLNI. A döntés mindenkinek a saját kezében van, én nem hiszek abban, hogy szenvedni jöttünk a Földre!

Elérhetőségeim:

SKYPE: ballai.kati

E-mail: ballaika(kukac)gmail.com

telefonszámom: 30-255-69-16

 

Krajnyák Tímea -Thetahealing konzulens

Göd, 06-20-210-2560
Évek óta foglalkoztat a spirituális élet. Hogyan tudok kapcsolatot teremteni Istennel, az Angyalokkal,Segítőkkel,és Önmagammal, hogy teljes, egészséges, szabad, és boldog életet élhessek minden szinten. Hotimi_008_cropgyan tudok segíteni magamon ,és embertársaimon. Tanultam Reikit,Jógát, Masszázst, Agykontrollt, és sok egyéb tanfolyamon vettem részt, amit úgy éreztem,hasznos lehet. Csodás dolgokat tapasztaltam meg, mégsem mertem követni azt amit a lelkem mélyén szerettem volna. Féltem a változástól,az újtól,a bizonytalanságtól, és még sok minden mástól.
Egy éve hallottam először a Thetahealing-ről. Elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamot. Nagy Enikő vezetésével kellemes, vidám hangulatban teltek az órák. A tanfolyamok alatt teljes biztonságban, szeretve  éreztem magam, tudtam, hogy csakis jó dolgok történhetnek most, itt velem. Csodás élmény volt megismerni egy olyan dolgot,ami tiszta, egyszerű, ám nagyon hatékony, és azonnali segítséget, tisztán látást nyújt az élet minden területén.
Azóta sokkal tisztábban,folyamatosan érzem a Teremtő határtalan szeretetét,és gondviselését. Rá merem bízni magam az Ő szándékára, akaratára. Más szemmel tekintek az életemre, amiben csodás változások történnek. Új barátokat küldött utamba a Teremtő,  olyat aki tiszta, őszinte, és bármikor számíthatunk egy másra. Felmondtam a régi munkahelyemen, mert bár rég  tudtam, hogy nem ez az én utam, most meg mertem tenni a lépést. Hatalmas megkönnyebbülést jelentett számomra, és végre van időm, erőm és motivációm, hogy a Teremtővel együtt haladjak a célom felé, bátran, boldogan , bizalommal.
Szívből kívánom mindenkinek, hogy megtapasztalhassa a Thetahealing csodás hatását. Ha az élet bármely területén gondod támadt, bizonytalan vagy, vagy csak egyszerűen,  kíváncsi lettél, fordulj hozzám bizalommal.
Szeretettel: Timi